Gå til hovedindhold

Tilbud med fokus på trivsel og træning i graviditeten og efter fødslen

Lyder det som noget for dig? Så er der mulighed for at deltage i det kommunale tilbud ’Gravid og Sund’ under din graviditet og foreningstilbuddet ’Efterfødselstræning’ efter du har født.

 • Læs op

Indhold

  Gravid og Sund

  Ønsker du at få inspiration og redskaber til, hvordan du kan øge din og familiens trivsel eller mindske fysiske og psykiske belastninger i graviditeten? Så er indsatsen ’Gravid og Sund’ måske noget for dig. Indsatsen er gratis og udbydes af Folkesundhed Aarhus til dig, der før din graviditet havde et BMI ≥ 27, er sygemeldt eller uden for arbejdsmarkedet, har behov for og lyst til at komme i gang med mere træning eller oplever psykiske eller fysiske belastninger i graviditeten.

  Læs mere om Gravid & Sund hos Folkesundhed Aarhus

  Efterfødselstræning

  På dette efterfødselshold arbejder vi på at styrke og genopbygge kroppens muskulatur til at kunne klare dagligdagen som nybagt mor. Du har mulighed for at medbringe din baby til træningen, og du kan starte præcis, når du er klar til det.

  Du kan træne én gang om ugen i et helt år for kun 900 kr. Har du svært ved at finde penge til kontingentet, så har du mulighed for at få hjælp ved at kontakte jordemoder Jane på: 24 78 31 94

  Sidst opdateret: 1. december 2023