Oplysninger om mor

Mors oplysninger

 

Om de data, du sender til os

I forbindelse med tilmelding til Familieiværksætterne, skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af tilmeldingen og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse.

Vi behandler personoplysninger om dig af typen identifikationsoplysninger (som du selv har indtastet, eller din partner har indtastet i tilmeldingen). Det gør vi for at kunne sammensætte hold og udsende invitationer, samt SMS påmindelser.

Vores behandling af personoplysninger er lovhjemlet i Databeskyttelsesloven artikel 6, stk. 1, litra b.

Den dataansvarlige er Aarhus Kommune, Børn og Unge, Sundhed og Trivsel, Grøndalsvej 2, 8260 Viby J, som kan kontaktes på st@mbu.aarhus.dk.

Har du spørgsmål i forbindelse med Aarhus Kommunes behandlinger af dine oplysninger, så kan du også kontakte Aarhus Kommunes databeskyttelsesrådgiver på mail databeskyttelsesraadgiver@aarhus.dk. De oplysninger vi her behandler om dig, vil blive slettet senest 3 år efter tilmeldingen. Du har ret til at anmode om indsigt i oplysningerne vi har om dig. Du har ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysninger, og du kan også bede om en begrænsning af behandlingen af oplysningerne. 

Du skal slutteligt vide at det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen.